Wij zijn FloorBandit

Dé vloerspecialisten in PVC: Click, Dry Back en Loose Lay voor zowel particulier als  zakelijke markt.
FloorBandit staat voor uitgebreide service en advies bij u thuis of op kantoor en hanteert daarbij crimineel lage prijzen. Ontzorgen... dat is waar wij goed in zijn. Dus u kiest, FloorBandit regelt de rest. Van inmeten tot afplinten.

Ontzorgen is waar wij goed in zijn!

Logisch

Ontzorgen en duidelijkheid. Dat zijn sleutelwoorden bij FloorBandit. In de vloerenwereld zien we deze twee woorden tegenwoordig vaak ontbreken. Ontzorgen betekent bijvoorbeeld: advies op maat, een voorinspectie, inmeten, gratis binnen afleveren en voorzien in alle benodigde randartikelen.

Ontzorgen betekent ook dat u zelf geen afspraak behoeft te maken met een beschikbare stoffeerder en dat de garantie bij één partij loopt. Namelijk FloorBandit, de partij waar u de vloer aanschaft. Logisch toch?

Wij weten het

Naast ontzorgen vindt Floorbandit dat het ook nogal eens ontbreekt aan Duidelijkheid. Wat zijn nou die verschillende PVC vloeren? En waarom is de één een stuk duurder of goedkoper dan de ander? Welke is geschikt in mijn woonkamer en welke op kantoor? Kunnen ze allemaal op vloerverwarming of toch niet.

Floorbandit geeft u graag inzicht in al deze en andere vragen, zodat u weet wat u koopt en wat u van een vloer mag verwachten.

Bel met de vloerspecialist: +31 6 14 23 74 16

Wij staan voor u klaar!

Bij ons werken?

Misschien kan je ons enthousiaste team versterken. Wij zijn altijd op zoek naar talent.